Àrees

T'interessa

Noticies

Benvinguda als nous residents

08/05/2024

Benvinguda als nous residents

Ahir vam donar la benvinguda als nostres nous residents. En un acte organitzat per la Comissió de Docència, hem rebut a estos professionals que s'uneixen a nosaltres per a completar la seva formació.

 

La jornada de benvinguda ha començat amb una xerrada informativa proporcionada pel nostre equip d'informàtics, que els han presentat les aplicacions clau utilitzades en l'atenció al pacient. A continuació, la UFQASP i el Servei de Medicina Preventiva han compartit importants mesures de seguretat i protocols per a la cura del pacient. Els nostres residents també han rebut orientació sobre riscos laborals i han sigut informats sobre les oportunitats de recerca i investigació ofertes pel nostre hospital i la Fundació FISABIO.

 

El punt culminant del dia ha sigut l'acte institucional, on el nostre Gerent, Alfredo Rizo, ha donat una càlida benvinguda als 16 nous residents. Ha expressat la seua gratitud per haver triat el nostre departament per a completar la seua formació i els ha desitjat èxit en el seu viatge educatiu.

 

Estos 16 joves, que s'han presentat personalment, un a un, a la resta de l'equip que els ha donat la benvinguda, romandran amb nosaltres entre dos i cinc anys, segons l'especialitat que han triat. Entre estes especialitats estan:

•    2 residents en Infermeria Obstètric-Ginecològica
•    2 residents en Infermeria Familiar i Comunitària
•    1 resident en Infermeria Pediàtrica
•    7 residents en Medicina Familiar i Comunitària
•    2 residents en Pediatria
•    1 resident en Oftalmologia
•    1 resident en Anàlisis Clíniques (FIR)


Us desitgem una experiència educativa enriquidora i gratificant. Estem segurs que aprendrem molt de vosaltres, i junts, continuarem avançant en l'excel·lència en l'atenció mèdica i la investigació.

 

 Benvinguts al nostre departament!  

Compartir

Galeria d'imatges

Benvinguda als nous residents