Àrees

T'interessa

Noticies

Homenatge a Raúl Silvestre Beneyto

28/06/2024

Homenatge a Raúl Silvestre Beneyto

Ahir, vam viure un emotiu homenatge en memòria de Raúl Silvestre Beneyto, pediatra del nostre hospital. Companys, familiars, amics  i pacients, han compartit records i descobert una placa en la sala de jocs de pediatria per honorar el seu llegat. 

 

Ahir, vam viure un emotiu homenatge en memòria de Raúl Silvestre Beneyto, pediatra del nostre departament. Extraordinari com a professional, i com a persona, Raúl ens va deixar l'any passat sent encara massa jove.

En el dia en què Raúl hagués celebrat el seu 45è aniversari, ens hem reunit per a recordar i honrar la seua vida. Companys, amics, familiars, pares dels seus pacients, i les seues filles, han compartit anècdotes, sentiments, emocions i records. Entre tots han dibuixat un retrat de la seua personalitat que tant trobem a faltar.

Raúl era conegut per la seua professionalitat, sens dubte, era un pediatra excel·lent, però a més, per la seua amabilitat, la capacitat d'escoltar, la seua disposició a ajudar i la seua capacitat per a fer somriure a tots al seu voltant, ja fora a través d'una broma, un gest amable o una abraçada reconfortant.

Per a culminar l'homenatge, s'ha descobert una placa a la sala de jocs de la planta de pediatria, on va passar moltes hores dedicant el seu temps, els seus coneixements, la seua investigació, la seua energia i el seu afecte cap als seus pacients. La placa, que porta el seu nom, és un tribut permanent al seu llegat i un recordatori de l'impacte positiu que ha tingut en les vides de tots els que l'han conegut.

Acomiadem a un ésser humà excepcional amb tristesa, però també amb gratitud per haver-lo tingut entre nosaltres.

Gràcies, Raúl, gràcies per tot.

 

 

Compartir

Galeria d'imatges

Homenatge a Raúl Silvestre Beneyto