Àrees

T'interessa

Noticies

Taller per a cuidadors

10/05/2024

Taller per a cuidadors

Durant sis sessions, cuidadors de pacients van trobar un espai de suport al taller dedicat exclusivament a elles i ells, al Centre de Salut la Fàbrica.

 

🎓🩺 TALLERS ATENCIÓ PRIMÀRIA 🩺🎓

 

Impartit per un equip multidisciplinari, metges de família, fisioterapeutes, auxiliars d'infermeria, personal d'infermeria, psicòlegs i treballadors socials, aquest taller va abordar totes les facetes de l'acompanyament d'un pacient depenent.

 

Des de consells pràctics, com a canvis de bolquer, cures i administració de medicació, exercicis per millorar la circulació o evitar ulceres, fins a orientació sobre tràmits d'ajudes socials i gestió administrativa, els assistents es van aprendre amb un programa complet dissenyat per a enfortir el seu paper com a cuidadors.

 

Més enllà de les habilitats tècniques, el taller també va oferir eines per a cuidar la salut mental i física dels cuidadors, reconeixent la importància del seu benestar en aquesta labor tan crucial.

 

Estos tallers no sols va brindar coneixement pràctic, sinó també un valuós sentit de comunitat i suport mutu entre els assistents i els professionals de la salut.

 

Agraïm a tots els participants i a l'equip que va fer possible aquest taller dedicat a cuidadors!

 

Per a més informació sobre futurs esdeveniments, pregunta al teu centre de salut.


 

Compartir

Galeria d'imatges

Taller per a cuidadors