Saluda

 

Hola,

Et donem la benvinguda al Departament de salut d'Alcoi, al qual pertanyen l'Hospital Mare de Déu dels Lliris, Centres de Salut, Consultoris i unitats de suport repartits en els 33 municipis de les nostres comarques.

El compromís de tot l'equip directiu i les 1.700 persones que estem al teu servei és oferir-te a tu i la teua família un tracte expert i humà.

Ens esforçarem cada dia per millorar tant la qualitat del nostre treball com dels mitjans que posem a la teua disposició, per a aconseguir l'equitat assistencial i cuidar-te més i millor.

Gràcies per la teua confiança. Et convidem a aportar suggeriments que ens ajuden a aconseguir l'excel·lència en la prestació del servei.

Volem agrair també a l'equip de professionals l'esforç que realitzeu. Fomentarem el vostre creixement i a tractar de fidelitzar-vos amb el nostre projecte i entorn. Sou essencials en este camí que tenim per davant.

Treballarem amb lliurament per a avançar, amb integritat i fermesa, i construir una societat més justa que situa com a prioritat el benestar de les persones.

Una afectuosa salutació.